Tehokasta, tuloksellista, miellyttävää

Skin Retreat keskittyy tehokkaaseen ihonhoitoon hoidon miellyttävyydestä tinkimättä. Käytössämme on alan huipputuotteet ja -laitteet, joiden avulla saavutamme ihonhoidolliset tavoitteesi. Jokainen ihonhoitoaikasi aloitetaan henkilökohtaisella konsultaatiolla, jonka mukaan räätälöimme Sinulle parhaimman hoitokokonaisuuden. Palveluihimme kuuluvat myös sokeroinnit, ripsienpidennykset ja kestotaivutukset ja -värjäykset sekä kulmien liftaukset ja muotoilut. Palvelemme monen vuoden varmalla ammattitaidolla ja kokemuksella.

HENKILÖKUNTA

Employee picture

Tytti

Employee picture

Veera K.

Employee picture

Maria R.

LAHJAKORTIT

Lahjakortti hoitolaamme on helppo ja varma lahja! Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle nettisivujemme kautta, jolloin saat lahjakortin sähköpostitse. Voit myös tulla ostamaan fyysisen lahjakortin liikkeeltämme.

AJANVARAUS

Varauksen yhteydessä ilmoitettu aika on itse hoidon kesto - varaathan itsellesi aikaa noin 15min hoidon päätteeksi. Voit olla meihin yhteydessä mikäli mieleesi tulee kysymyksiä tai sopivaa aikaa ei meinaa löytyä. Tervetuloa!

YHTEYSTIEDOT

Löydät meidät Helsingistä, tunnelmallisen Tapanilan keskustasta. Juna-asema on muutaman minuutin kävelymatkan päässä, bussipysäkki sitäkin lähempänä ja maksuttomat parkkipaikat aivan oven edessä. Olethan meihin yhtyedessä mikäli haluat tulla vain ostoksille tai tutustumaan palveluihin ja tuotteisiimme, niin varaamme sinulle ajan, jolloin olemme varmasti vapaana palvelemaan sinua. Lämpimästi tervetuloa!

SIJAINTIMME

 Skin Retreat

 +358453281198

 Päivöläntie 21 lt 2 00730 Helsinki

 info@skinretreat.fi

HINNASTO

Tutustu palveluihimme alla. Minkä tahansa palvelun valitessasi käymme ennen hoidon aloitusta läpi mahdolliset esteet hoidon suorittamiselle, jolloin voit luottaa siihen, että toteutamme palvelun sinulle sopivalla tavalla. Kaikki hintamme sisältävät alv 24%

Karvojen poistoHinta alk.
Brasilialainen sokerointi Naiset
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävaraine, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
58.00€
Bikinilinjan sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
22.00€
Säärten sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
38.00€
Kainaloiden sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
22.00€
Reisien sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
42.00€
Käsivarsien sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
32.00€
Sokerointipaketti: Bikinilinja+Kainalot+Sääret
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
70.00€
Sokerointipaketti: Brassi+Kainalot+Sääret
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
90.00€
Kasvojen sokerointi
Kasvojen alueen sokerointi sisältää leuan, poskien, ylähuulen ja kulmakarvojen sokeroinnin.
22.00€
Brassi ja kainalot
75.00€
Säärten ja reisien sokerointi
60.00€
Ylähuulen sokerointi
10.00€
KasvohoidotHinta alk.
pHformula Skinscan ihoanalyysi
Skinscanner -ihoanalyysilaite on suunniteltu tunnistamaan ihon kerrokset, muutokset ja häiriötilat 20 sekunnissa. Saat kattavan analyysin ihostasi, sekä ohjeet ja suositukset tulokselliseen ihonhoitoon hoitolassa ja/tai kotona. Sisältää ihonpuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorivan herkkyystestin ja loppuvoiteet.
39.00€
RELOAD pHformula kausihoito kasvoille
Tehouudistusta syksyn ihonhoitoon! Hoitokokonaisuus koostuus ihon tehopuhdistuksesta, INSIDE OUT Touch – hermopistehieronnasta, C.R. herkän ja punoittavan ihon happopinnoituksesta, laitteella toteutettavasta nanoneulauskäsittelystä, rauhoittavasta detox - naamiosta sekä elvyttävistä ja ravitsevista seerumeista ja voiteista.
149.00€
FRESH up pHformula
Kevyt kasvohoito, joka sisältää kuorinnan, ihosi tarpeiden mukaisen naamion, sekä hoitovoiteet. Nopea helpotus esim. kiristävälle kuivalle iholle!
59.00€
ART 30 pHformula
Puolen tunnin nopea tehopinnoitus ihollesi. Valittavana neljä eri happopinnoitusvaihtoehtoa korjaamaan ihon epätasapainotiloja, pinnoitus valitaan ihoasiantuntijan kanssa juuri sinun ihollesi sopivaksi. Sisältää mahdollisen herkkyystestin, pinnoituksen, sekä loppuvoiteet. Jos tulet hoitoon ensimmäistä kertaa, varaathan aikaan lisäpalveluna ihoanalyysin (maksuton hoidon yhteydessä).
69.00€
ART 60 pHformula
pHformulan tehokkaalla, mutta hellävaraisella happopinnoituksella korjaamme ihosi epätasapainotiloja sisältä ulospäin. pHformulan ihoasiantuntija valitsee ihollesi oikean pinnoituksen, jota voimme tehostaa ja muokata halutulla tavalla. 60 minuutin kasvohoito sisältää mahdollisen herkkyystestin, happopinnoituksen, sekä kaksi lisäosuutta. Lisäosuus voi olla hoidon halutusta lopputuloksesta ja ihosta riippuen tehoseerumi, lisäkuorinta, puhdistava tai rauhoittava naamio, hieronta. Jos tulet hoitoon ensimmäistä kertaa, varaathan aikaan lisäpalveluna ihoanalyysin (maksuton hoidon yhteydessä).
99.00€
ART 90 pHformula
Tämä kattava 90 minuutin mittainen kasvohoito takaa ihollesi tehoja ja varmaa rentoutusta. Happopinnoituksella korjaamme ihosi epätasapainotiloja sisältä ulospäin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Hoidossa valitaan ihollesi sopiva tehopinnoitus, jonka lisäksi valitsemme kolme lisäosuutta. Lisäosuudet voivat olla halutusta hoitotuloksesta ja ihosta riippuen tehostava kuorinta, tehoseerumi, naamio, tai pHformulan oma TOUCH Therapy hieronta, joka palauttaa ja rentouttaa.
129.00€
Kasvohoito pHformula
Tämä hoito on ns. "peruskasvohoito", johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hieronta (tai vaihtoehtoisesti mekaaninen ihonpuhdistus), naamio ja hoitovoiteet.
79.00€
MASKNE pHformula
Tämä hoito on tarkoitettu kuorimaan, puhdistamaan ja vahvistamaan ihon omaa suojaa. Sisältää tulehdusta rauhoittavan pinnoituskäsittelyn, puhdistavan pinnoitusnaamion, sekä rauhoittavan detox-naamion. Sopii maskien aiheuttaman "masknen" hillintään.
79.00€
HYDRA Glow pHformula
Tämä hemmotteleva kasvohoito tuo iholle huomattavaa ja välitöntä kosteutta ja hehkua. Se tarjoaa hellävaraista pinnoitusta ja auttaa ihoa saavuttamaan kosteutetumman virkeämmän, kiinteämmän ja valoaheijastavamman ilmeen. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteuttavan hieronnan, VITA C -pinnoituksen, naamion, kosteuttavan seerumin ja hoitovoiteet.
99.00€
TOUCH Therapy pHformula kasvohieronta
TOUCH Therapy on kasvohieronta, jolla on korjaavia ja palauttavia voimia. pHformulan Touch-terapiat ovat syvästi rentouttavia, kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka keskittyvät kasvojen tiettyihin painepisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia. Terapiat ovat kohdistettu hoitamaan tiettyjä ihon häiriötiloja yhdessä ihon pinnoitushoitojen kanssa. Sisältää alkupuhdistuksen, TOUCH Therapy -hieronnan ruusunmarjaöljyllä ja halutessasi loppuvoiteen.
59.00€
Mikroneulaus pHformula
Mikroneulaus herättää ihon omia toimintoja korjaamaan ja tasapainottamaan ihoa. Neulauksella voidaan vaikuttaa juonteisiin, pigmenttimuutoksiin, arpiin, kosteuspitoisuuteen, ihon vahistumiseen, sekä napakoitumiseen. Steriileillä neulaukseen tarkoitetuilla tehoaineliuoksilla tehostamme neulauksen vaikutuksia halutulla tavalla, halutussa ihon syvyydessä. Hoito sisältää puhdistuksen, kevyen kuorinnan, neulauksen ihollesi sopivalla tehoaineella, naamion ja hoitovoiteet.
149.00€
V Carbon System
V Carbon System on ainutlaatuinen kasvohoito joka sisältää aktiivihiiltä, hedelmähappoja, antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa™. Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntymisen merkkeihin ja arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai 3 hoidon sarjana 15 päivän välein. Hoito sopii myös vartalon iholle.
119.00€
HydraPeel ihonpuhdistus
Tehokas laitteella tehtävä ihonpuhdistus, jolla pääset kivuttomasti eroon mustapäistä. Kuorii, kirkastaa, puhdistaa. Hoito sisältää ihonpuhdistuksen, laitteella tehtävän kemiallisen kuorinnan, laitteella tehtävän syväpuhdistuksen, puhdistavan ja/tai antioksidanttisen tehoseerumin, sekä hoitovoiteet.
95.00€
HydraPeel + pHformula pinnoitus
Hoidossa yhdistyvät tehokas puhdistus ja ihosi häiriötilojen tasapainottaminen. Hoito sisältää alkupuhdistusen, kuorinnan, tehokkaan ihonpuhdistuksen HydraPeel-laitteella, hoitotavoitteitasi tukevan pHformulan happopinnoituksen sekä ihollesi sopivan naamion.
149.00€
HydraPeel + pHformula pinnoitus + neulaus
Tätä hoitoa tehokkaampaa, aktivoivampaa ja puhdistavampaa et tule löytämään helposti, jos lainkaan. Ehdottomasti tehokkain ja monipuolisin hoitomme yhdistettynä kosmetologiemme ammattitaitoon valita yksilöllisesti juuri sinun ihollesi parhaimmat aktiiviaineet, happoyhdistelmät ja naamio. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, HydraPeel-laitteella tehtävän ihonpuhdistuksen, ihoasi korjaavan pinnoituksen ja aktivoivan nano- tai mikroneulauksen aktiiviaineella, sekä naamion ja hoitovoiteet.
209.00€
Kosmetologin valinta
Etkö ole varma mikä kasvohoito olisi sinulle sopiva? Ei hätää! Kosmetologimme tekee toiveittesi mukaisesti hoitovalinnan. Hinta sekä hoitoaika riippuu valitusta hoidosta.
0.00€
BRIGHT Silmänympärysihon tehohoito
Tehokas pinnoitushoito on suunniteltu aktivoimaan ihon toimintoja, siloittamaan hienoja juonteita ja tuomaan kosteutta herkkälle ja ohuelle silmänympärysiholle. Sisältää puhdistuksen, pinnoituskuorinnan, kosteuttavan naamion, aktivoivan tehoseerumin ja hoitovoiteen.
59.00€
Kädet ja KynnetHinta alk.
Pikamanikyyri
Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, kiillotus ja käsivoide.
35.00€
Geelilakkaus uudet
Upea, jopa 3 viikkoa kestävä lakka. Ei sisällä vanhan geelilakan poistoa tai huoltoa.
40.00€
Geelilakkaus huolto
Upea, jopa 3 viikkoa kestävä lakka. Sisältää vanhan geelilakkauksen poiston.
45.00€
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
15.00€
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
15.00€
Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
28.00€
Ripsien kestotaivutus ja värjäys
Ripsien kestotaivutus ja värjäys. Pysyy ripsissä noin 4-8viikkoa.
70.00€
Kulmakarvojen liftaus, väri ja muotoilu
60.00€
Ripsien kestotaivutus ja kulmakarvojen liftaus
99.00€
Ripsienpidennys klassinen
Jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu
95.00€
Ripsienpidennys volyymi
Jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään useampi ripsikuitu viuhkana.
115.00€
Ripsihuolto klassinen 3 vko
55.00€
Ripsihuolto klassinen 4 vko
65.00€
Ripsihuolto klassinen 5 vko
75.00€
Ripsihuolto volyymi 3 vko
65.00€
Ripsihuolto volyymi 4 vko
75.00€
Ripsihuolto volyymi 5 vko
85.00€
Ripsienpidennyksen poisto
Ripsienpidennyksen hellävarainen poisto
20.00€
JalkahoidotHinta alk.
Jalkahoito
Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta.
69.00€
Varpaankynsien kestolakkaus
Kynsien sekä kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja voide.
40.00€
Varaa aika ostoksilleHinta alk.
Palvelu / tuotenouto
Varaa itsellesi aika tuoteostosten tekoon tai lahjakortin hakua varten, niin olemme varmasti vapaina palvelemaan sinua.
0.00€
Kiinalaisen lääketieteen hoidot ja -hieronnatHinta alk.
Kiinalaisen lääketieteen hoitokokonaisuus, ensimmäinen käynti
Kiinalaisen lääketieteen hoitokokonaisuus kartoitetaan yksilöllisesti asiakkaan mukaan. Ensimmäisen käynnin yhteydessä tehdään kattava alkukartoitus. Hoidossa käytetään tarpeiden ja toiveiden mukaisia hoitomenetelmiä kuten akupunktiota, akupainantaa ja guashaa. Asiakkaan toivoessa niin, hoidon voi tehdä myös täysin neulattomasti.
89.00€
Kiinalaisen lääketieteen hoitokokonaisuus, jatkokäynti
Kiinalaisen lääketieteen hoitokokonaisuus kartoitetaan yksilöllisesti asiakkaan mukaan. Hoidossa käytetään tarpeiden ja toiveiden mukaisia hoitomenetelmiä kuten akupunktiota, akupainantaa ja guashaa. Asiakkaan toivoessa niin, hoidon voi tehdä myös täysin neulattomasti.
79.00€
Chinda
Hierontamuoto pohjautuu Kiinalaiseen lääketieteeseen sekä ayurvedaan. 40 minuuttia kestävässä hoidossa käsitellään kasvojen, decolteen ja päänalueen akupisteitä. Tämä erittäin rentouttava, mutta samalla virkistävä hoito lievittää stressiä, laukaisee jännitystiloja ja aktivoi aivoja. Erinomainen hoitomuoto väsymykseen, ylikuormitustiloihin tai vain mielen ja itsensä piristämiseen.
69.00€
Tui Na
Kiristääkö? Onko ollut stressipiikki päällä? Stressi- ja kiire saavat aikaan kasvojen lihaksiston jännitystiloja. Saatamme työpäivän ja yön aikana purra hampaitamme voimakkaasti yhteen jolloin leukaperät jänittyvät ja tuntuvat auttamattoman kireiltä. Tui Na hieronnan otteet ovat avaavia ja tunnet heti ensimmäisen käsittelykerran jälkeen kasvosi rennommiksi.
69.00€
Shakti Ritual
Shakti-ritual on täydellisen rentouttava hieronta kokonaisuus, joka aloitetaan "jalkarituaalilla" eli jalkaterien ja säärten hieronnalla. Tätä seuraa kasvojen ja decolteen hieronnat akupisteitä käsitellen sekä ayurvedisin hierontaottein. 50min.
79.00€
OpiskelijahoidotHinta alk.
pHformula kasvohoito
39.50€
Jalkahoito
34.50€
Säärien sokerointi
19.00€
Bikini/kainalot sokerointi
11.00€
Sokerointipaketti bikini, kainalot, sääret
35.00€
Kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin
Sisältää myös kulmien muotoilun
14.00€
Tapahtumapäivä 2.11.Hinta alk.
Skinscan - ihonalayysi
Maksuton ihoanalyysi Skinscan-analyysilaitteella kuvaa ihosi kerrokset ja kertoo ihostasi myös pintaa syvemmältä.
0.00€
pHformula ihon tehopinnoitus
Tapahtumapäivän (ti 2.11.) aikana pääset kokemaan pHformulan tehokkaan, mutta hellävaraisen happopinnoituksen tarjoushintaan 49e (norm. 69e)
49.00€